Перша в історії Львівської митиці: У пункті пропуску "Краківець - Корчова" відкрили "Кімнату матері і дитини"

Перша в історії Львівської митиці: У пункті пропуску "Краківець - Корчова" відкрили "Кімнату матері і дитини"

На українсько-польському кордоні, у пункті пропуску "Краківець - Корчова", урочисто відкрили "Кімнату матері і дитини". Це перша така кімната на Львівській митниці.

Нове приміщення обладнане всім необхідним для комфортного перебування мам з дітьми. Тут можна погодувати та переодягнути немовлят, а для старших дітей є іграшки, розмальовки, книжки та інші розваги. Затишний інтер'єр та яскраві меблі створюють приємну атмосферу для всієї родини.

Для цього проєкту, ініційованого моїм колегою Юрієм Татомиром, ми свідомо обрали «Краківець», оскільки тут фіксується найбільший пасажиропотік на в’їзд в Україну – понад 5 тисяч осіб за добу. Сподіваюся, ця ідея буде реалізована і на  інших митних постах, - зазначив в.о. начальника Львівської митниці Андрій Кузнік.

Важливо зазначити, що "Кімната матері і дитини" була створена за підтримки благодійного фонду "СОС Дитячі Містечка" Україна. Відкриття цієї кімнати стане ще одним кроком на шляху до покращення сервісу на українському кордоні та створення комфортних умов для подорожей з дітьми.

Відкриття "Кімнат матері і дитини" на українському кордоні є важливим кроком у напрямку створення більш сімейно-орієнтованого середовища. Це не лише покращує умови для подорожей з дітьми, але й свідчить про турботу держави про комфорт та благополуччя своїх громадян.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі
57-річний громадянин Польщі намагався ввезти до України товар під виглядом гуманітарної допомоги
БЛОКАДА на кордоні: ЗАСТРЯГЛИ майже 3000 українських фур БЛОКАДА на кордоні: ЗАСТРЯГЛИ майже 3000 українських фур
До страйкарів доєдналися ще й польські аграрії. Пункт «Медика-Шегині» блокують цілодобово
Loading...
Load next