В Україні достроково повернули з ремонту енергоблок

В Україні достроково повернули з ремонту енергоблок

Компанія «Енергоатом» під'єднала до енергомережі України атомний енергоблок-тисячник після того, як на ньому відбувався ремонт. Це сталося раніше за встановлений термін.

Про це повідомила пресслужба «Енергоатому» та Міненерго.

На об’єкті тривало перевантаження ядерного палива і плановий ремонт обладнання. Проте завдяки оперативним діям українських атомників енергоблок повернули у штатний режим достроково. Він додасть до енергосистеми 1000 МВт потужності.

Це значно підсилить вітчизняну енергомережу, запевняють в «Енергоатомі»: «З огляду на складну ситуацію в енергетиці фахівці компанії докладають максимум зусиль для оперативного проведення планово-запобігальних ремонтів за умови забезпечення необхідної якості виконання робіт».

Нагадаємо, ДБР повідомило про підозру ексглаві МВС Захарченку

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські війська намагаються зміцнити свої позиції біля Запорізької АЕС Російські війська намагаються зміцнити свої позиції біля Запорізької АЕС
Зокрема вони будуть там фортифікаційні споруди.
Ядерний тероризм з боку росії посилюється: над Запорізькою АЕС пролетіли дві крилаті ракети Ядерний тероризм з боку росії посилюється: над Запорізькою АЕС пролетіли дві крилаті ракети
Запорізька АЕС, найбільша атомна станція в Європі, була захоплена російськими військовими після танкового обстрілу в ніч на 4 березня 2022 року і досі перебуває під контролем загарбників.
Loading...
Load next