ВАКС продовжив запобіжний захід Князєву

ВАКС продовжив запобіжний захід Князєву

Вищий антикорупційний суд продовжив колишньому голові Верховного суду України Всеволоду Князєву строк дії покладених на нього процесуальних обов’язків.

Про це повідомляє ВАКС.

Обвинувачений зобов’язаний прибувати за кожною вимогою до слідчого (детектива), прокурора та суду; не залишати без дозволу слідчого (детектива), прокурора або суду межі території України; повідомляти слідчого (детектива), прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватись від спілкування із визначеними в ухвалі суду особами; здати на зберігання до головного управління Державної міграційної служби у Києві свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Наступне підготовче судове засідання у цій справі призначили на 30 липня.

Нагадаємо, ДБР повідомило про підозру ексглаві МВС Захарченку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту
Корнєва було затримано у міжнародному пункті пропуску "Лужанка – Берегшурань" на кордоні з Угорщиною 10 серпня. Заступник мера Миколаєва намагався покинути територію України, щоб уникнути правосуддя.
Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід підозрюваній у справі "ПриватБанку" - Бачихіній Олені Анатоліїній. Правоохоронці також планують оголосити жінку у міжнародний обшук.
Loading...
Load next