Зеленський про вбивство Фаріон: Досліджуються всі версії, включно з тією, що веде в Росію

Зеленський про вбивство Фаріон: Досліджуються всі версії, включно з тією, що веде в Росію

Президент Володимир Зеленський зранку заслухав доповіді міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та керівника СБУ Василя Малюка щодо розслідування вбивства громадської діячки, народного депутата України VII скликання Ірини Фаріон.

Про це повідомив Глава Української держави.

Зранку вже були нові доповіді міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та керівника Служби безпеки України Василя Малюка щодо розслідування вбивства Ірини Фаріон. Відпрацьовуються всі доступні камери спостереження, триває опитування свідків, обстежується територія кількох районів. Досліджуються всі версії, включно з тією, що веде в Росію, – розповів Зеленський.

За його словами, задіяні всі необхідні сили Національної поліції України та СБУ для пошуку злочинця. Міністр внутрішніх справ, заступники Генерального прокурора та керівників Нацполіції України й СБУ перебувають на місці, у Львові.

Вдячний кожному, хто допомагає розслідуванню. Мої співчуття сімʼї та всім близьким Ірини Фаріон, – заявив Володимир Зеленський.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук також висловив співчуття у зв’язку із смертю громадської діячки.

Події у Львові вкотре засвідчують, що терор та насилля у будь-якій формі є неприпустимими. Злочинець повинен бути знайдений та притягнутий до відповідальності. Щирі співчуття рідним та близьким, – зазначив спікер ВР.

Нагадаємо, НАБУ має дві застороги до законопроєкту про угоди корупціонерів зі слідством

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next