Десятки львів’ян кладуть квіти та лампадки на місце, де вчора невідомий поцілив у Ірину Фаріон

Десятки львів’ян кладуть квіти та лампадки на місце, де вчора невідомий поцілив у Ірину Фаріон
Парастас розпочнеться завтра о 19:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Чин похорону розпочнеться в понеділок у цьому ж храмі о 14:00

Десятки львів’ян кладуть квіти та лампадки на місце, де вчора невідомий поцілив у Ірину Фаріон. Нагадаємо, що від отриманих травм знана мовознавиця померла у лікарні. Для багатьох людей це була шокуюча новина і вони досі не можуть до кінця в це повірити. Однак кажуть, що необхідно продовжувати справу Ірини Фаріон і будувати свідоме суспільство.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду
Підозрюваний у вбивстві повністю визнав свою провину та признався у скоєному вбивстві, яке трапилось 7 квітня 2020 року. За скоєне на зупинці громадського транспорту чоловік отримав 10 років ув'язнення.
Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок
У вбивстві 19-річної студентки підозрюють її хлопця, який ймовірно вбив дівчину через ревнощі. Його затримали та заарештували на 60 діб.
У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+) У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)
У Львові на вулиці Драгоманова в одному із житлових будинків, що у Галицькому районі міста, трапилось жорстоке вбивство. Чоловік ножем та молотком забив до смерті свого товариша та намагався спалити його тіло у квартирі.
Loading...
Load next