Від початку купального сезону в Україні потонули 432 особи

Від початку купального сезону в Україні потонули 432 особи

Від червня, коли в Україні розпочався купальний сезон, на воді загинули 432 людини, серед них 63 дитини.

Про це в ефірі телемарафону повідомив фахівець відділу організації роботи інформаційно-комунікаційної системи та контролю за об’єктами підвищеної небезпеки Управління забезпечення оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС Максим Береговенко.

З початку купального сезону, який розпочався у червні, на жаль, спостерігається невтішне зростання кількості загиблих на водних об’єктах. За цей час загинули 432 людини, з яких 63 дитини, – розповів він.

Серед причин зростання кількості загиблих на воді Береговенко назвав відпочинок у невизначених для цього місцях, нехтування елементарними правилами безпеки на воді та купання у стані алкогольного сп’яніння.

Часто, не розраховуючи власні сили, люди запливають далеко від берега, – додав фахівець.

Також, за його словами, спостерігається зростання випадків загибелі дітей через недбалість батьків, які залишають їх без нагляду. Береговенко закликав відпочивати на обладнаних місцевою владою місцях, які проходять відповідні перевірки перед купальним сезоном і де працюють рятувальники.

Нагадаємо, На Волині підліток на мотоциклі збив двох школярок

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Як вберегти від спеки хвостатого улюбленця? (відео) Як вберегти від спеки хвостатого улюбленця? (відео)
Під час прогулянки з собакою необхідно мати велику кількість прохолодної води та відмовитися активних ігор.
У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото) У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото)
Багатонаціональні військові навчання триватимуть з 28 червня до 10 липня і будуть наймасштабнішими за останні 20 років.
Окупанти Криму б'ють на сполох через брак води на курортний сезон Окупанти Криму б'ють на сполох через брак води на курортний сезон
В окупованій Ялті під час курортного сезону воду подаватимуть за графіком. Опади не змогли компенсувати трирічну посуху з підвищеним споживанням води в час курортного сезону.
Loading...
Load next