На Прикарпатті відкрили пам’ятний знак загиблим «азовцям»

На Прикарпатті відкрили пам’ятний знак загиблим «азовцям»

У селищі Верховина Івано-Франківської області відкрили пам’ятний знак бійцям «Азову», які загинули торік на Лиманському напрямку.

Про це повідомляє Верховинська районна рада.

У селищі Верховині, на вулиці Франка, відкрито і освячено памʼятний знак загиблим захисникам України - жителю селища Миколі Семчуку та Нікіті з Харкова. Обоє хлопців пішли захищати державу від окупанта з перших днів війни, служили в «Азові» та загинули разом на Лиманському напрямку у грудні минулого року, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Засядьку було лише 18 років, а Семчуку - 19. У селищі також відбувся автомотовелопробіг памʼяті загиблих «азовців».

У райраді додали, що частину вулиці Української перемоги у Верховині, де мешкає сімʼя Миколи Семчука, перейменовано на вулицю героя.

Нагадаємо, Британська розвідка оцінила ситуацію на фронті

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео) У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео)
У Маріуполі окупанти використали проти військових та цивільних отруйну речовину невідомого походження.
Російський журналіст Невзоров передав росіянам звернення від полку "Азов" Російський журналіст Невзоров передав росіянам звернення від полку "Азов"
Раніше сайти опозиційного російського журналіста Олександра Невзорова заблокували в росії, а проти нього відкрили кримінальну справу через розповсюдження "фейків" про Маруіполь.
Loading...
Load next