У Дніпрі вбили відомого місцевого активіста

У Дніпрі вбили відомого місцевого активіста

У Дніпрі вбили 32-річного активіста та керівника місцевої профспілки автоперевізників Михайла Тонконогого. Правоохоронці вже знайшли двох підозрюваних чоловіків.

Про це повідомила поліція міста. 

До поліції надійшло повідомлення про зникнення безвісти 32-річного чоловіка, який поїхав з дому в автомобілі Škoda Octavia. Згодом його тіло з вогнепальними пораненнями виявили в лісосмузі біля одного із садових товариств Дніпра.

За даними слідства, 22 липня фігуранти домовилися про зустріч з активістом. Між ними виник конфлікт, внаслідок чого в чоловіка шість разів вистрелили. Після цього підозрювані викинули зброю у водойму, тіло закопали в лісосмузі, а авто вбитого відігнали в заздалегідь орендований гараж.

Двох чоловіків — 39-річного жителя Слобожанського та 23-річного дніпрянина — вже затримали. Поліціянти провели обшуки за місцями проживання, в автомобілі, у гаражі затриманих, звідки вилучили речові докази, що можуть становити інтерес для слідства.

Нагадаємо, У Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві Фаріон: деталі (ОНОВЛЕНО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото) У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото)
У супермаркеті АТБ у Дніпрі та львівському магазині "Форвард–КД" на вулиці Бузковій, 2 продавали небезпечне для здоров'я людини печиво, яке у своєму складі містить отруйні канцерогени, що сприяють утворенню та розвитку ракових захворювань.
Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки
Міністерство фінансів досягнуло домовленостей з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про продовження реалізації проекту будівництва трьох нових станцій метро у місті Дніпро до 2024 року.
Loading...
Load next