У Києві підняли прапор Національного олімпійського комітету України

У Києві підняли прапор Національного олімпійського комітету України

Перед будівлею Київської міськради у п'ятницю, 26 липня, відбулось урочисте підняття прапора Національного олімпійського комітету України на честь відкриття літніх Олімпійських ігор-2024 у столиці Франції – Парижі.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Як зазначила директорка департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, Україна продовжує демонструвати свою незламність світовій спортивній спільноті.

Сьогодні ми з великою гордістю піднімаємо олімпійський прапор, який символізує не лише спортивні змагання, а й єдність націй у цілому світі. Літні Олімпійські ігри у Парижі є знаковими спортивними змаганнями. Вірю в те, що українські спортсмени продемонструють свою силу та майстерність. Уся країна та Київ вболіватимуть за кожного нашого спортсмена. Разом до перемоги, - наголосила Хан.

Вона побажала кожному українському олімпійцю досягнути нових висот, піднятись на п’єдестал і принести перемогу Україні.

Нагадаємо, Укрпошта випустила нову марку до Дня медика

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва
У Міністерстві закордонних справ України "рішуче засуджують" київський марш який пройшов 28 квітня, на честь створення дивізії СС "Галичина".
У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі
В Україні у понеділок, 26 квітня, збережеться холодна погода, на більшій частині території йтимуть короткочасні дощі.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next