Дистанційне продовжується: коронавірус підтвердили у 383 працівників шкіл Львова

Дистанційне продовжується: коронавірус підтвердили у 383 працівників шкіл Львова
Впродовж минулого місяця коронавірус підтвердили у 383 працівників та 245 учнів львівських навчальних закладів. У мерії думають продовжити віддалене навчання.

Про це розповіла керівниця міського управління освіти Зоряна Довганик, передає Львівська міськрада.

За її словами, попередній такий пік захворюваності спостерігався у листопаді торік. Тоді було 280 працівників і 200 учнів з позитивним ПЛР-тестом. 

Впродовж березня за добу в середньому виявляли від 17 до 41 освітянина з підтвердженим позитивним ПЛР-тестом. Що стосується учнів, то впродовж доби підтверджувалось від 2 до 22 захворілих, - додала посадовиця.

Погіршення статистики захворюваності серед працівників зафіксували з 19 до 24 березня.

На жаль, впродовж першого місяця весни померло 13 працівників шкіл міста.

Ситуація із поширенням коронавірусу є критичною, відтак важливо продовжувати дистанційне навчання, аби нікого не наражати на небезпеку», – наголошує Зоряна Довганик.


Нагадаємо, що учні навчаються через Zoom та Classroom з 16 березня.

Читайте також
Дистанційне навчання у школах Львова: скільки освітніх закладів зможуть працювати в форматі наживо (відео) Дистанційне навчання у школах Львова: скільки освітніх закладів зможуть працювати в форматі наживо (відео)
Зростання кількості інфікованих ковідом та темпи вакцинації. В області заговорили про можливе посилення карантину.
Львівські медики зафіксували в 11-річної дитини рідкісне ускладнення після COVID-19 (відео) Львівські медики зафіксували в 11-річної дитини рідкісне ускладнення після COVID-19 (відео)
Хвороба спровокувала у 11-річної дівчинки гострий поперечний мієліт та зниження рухової активності у верхніх і нижніх кінцівках. 
Львівські бібліотеки отримали нову літературу для дітей із вадами зору (відео) Львівські бібліотеки отримали нову літературу для дітей із вадами зору (відео)
Для незрячих читачів надрукували одразу три знакові видання.
Loading...
Load next