У Києві через падіння дерева в парку Шевченка загинула жінка

У Києві через падіння дерева в парку Шевченка загинула жінка

У Києві чотирьох людей шпиталізували через падіння дерева у парку імені Тараса Шевченка. Згодом одна з постраждалих померла в лікарні.

Про це розповіла поліція Києва.

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 20:00.  Постраждали чотири людини — чоловік і три жінки. Їх шпиталізували до лікарні, де одна з жінок померла через травми. Ще одна жінка перебуває у важкому стані.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 367 Кримінального кодексу України, тобто за службову недбалість. Максимальне покарання за цією статтею — позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 34 000 до 85 000 гривень або без нього.

Водночас у Київській міській державній адміністрації розповіли, що падіння дерева сталося через пориви вітру. На місце відправили комунальні служби та рятувальників «Київської служби порятунку».

Раніше Укргідрометцентр попереджав, що пориви вітру у столиці 30 липня сягатимуть 15-20 м/с. У КМДА закликали під час сильного вітру триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередачі, великих дерев, не паркувати поруч із ними автотранспорт. 

Також радили щільно зачиняти вікна, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні, та утриматися від прогулянок.

Нагадаємо, Екстрадиція українських чоловіків: у Молдові спростували російський фейк

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео) Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео)
Рясні дощі з грозами 30 серпня спостерігались в декількох районах Києва - злива накрила центр столиці, і під ударом опинилися Хрещатик і НСК "Олімпійський".
Сильний ураган: в Києві дерево на смерть придавило 35-річну жінку Сильний ураган: в Києві дерево на смерть придавило 35-річну жінку
Шквальний вітер пронісся регіонами України 20 листопада. Наслідки негоди відчули, зокрема, мешканці центральних, північних та східних областей.
У Києві затримали чоловіків, причетних до вбивства головлікаря санаторію Рівненщини У Києві затримали чоловіків, причетних до вбивства головлікаря санаторію Рівненщини
Чоловіка пограбували та жорстоко побили. Від отриманих травм він помер.
Loading...
Load next