На Дніпропетровщині двоє неповнолітніх підпалили авто військового і волонтера

На Дніпропетровщині двоє неповнолітніх підпалили авто військового і волонтера

Правоохоронці затримали у Дніпропетровській області щодо підпалу автомобілів військового та волонтера двох неповнолітніх громадян, їм повідомили про підозру.

Про це повідомляє Департамент комунікації Нацполіції України.

Обом неповнолітнім вручено повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження чужого майна, вчиненого за попередньою змовою групою осіб). Їм загрожує до десяти років ув’язнення.

Слідство встановило, що на рахунку підозрюваних – підпал двох авто, які належать діючому військовому та волонтеру.

Злочини сталися 26 червня та 4 липня у місті Кам’янське. У результаті злочинних дій підозрюваних вогнем була пошкоджена передня частина автомобілів - моторний відсік, капот та фари. З місць злочинів вилучено речові докази, за якими проведено низку судових експертиз. Правоохоронці провели комплекс слідчих та оперативних заходів та встановили осіб, причетних до підпалів.

За даними НПУ, цими особами виявилися 17-річні хлопець та дівчина, жителі Кам’янського, які напередодні скоєння злочинів купували в магазинах легкозаймисту речовину, а вночі – палили військові авто.

Слідчі заходи тривають. Правоохоронці встановлюють замовників злочину і перевіряють версію вчинення підпалів на замовлення спецслужб РФ.

Нагадаємо, У Харкові працівник ТЦК за хабар та постійну знижку в барі обіцяв не мобілізовувати працівників закладу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла
Під час розслідування допитано понад 900 потерпілих і свідків, вилучено, оглянуто та досліджено понад 1600 бойових документів. Обсяг матеріалів кримінального провадження – понад 300 томів, з яких понад 70 із грифом обмеженого доступ.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next