Німецькі слідчі незадоволені звільненням кілера з ФСБ Красікова - Bild

Німецькі слідчі незадоволені звільненням кілера з ФСБ Красікова - Bild

Німецькі слідчі незадоволені звільненням кілера з ФСБ Вадима Красікова під час обміну ув'язненими між Росією та Заходом, який відбувся 1 серпня.

Про це повідомляє Bild.

За інформацією BILD, слідчі незадоволені звільненням Красікова, який відбував ув'язнення за вбивство чеченського польового командира Зелімхана Хангошвілі на території Німеччини.

Зазначається, що після інтенсивного розслідування щодо агента російських спецслужб його несподівано випустили на волю, попри вирок до довічного ув'язнення.

Як повідомляє видання, у відомстві федерального генерального прокурора панує розчарування: серед високопоставлених слідчих Німеччини "мало розуміння", а те, що сталося, вважається надмірною поступливістю по відношенню до російського диктатора путіна.

Нагадаємо, США занепокоєні просуванням російських військ в Україні - глава Пентагону

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Нинішні заяви розчаровують, – Кулеба звернувся до Берліна після заяв про "втрачений Крим" Нинішні заяви розчаровують, – Кулеба звернувся до Берліна після заяв про "втрачений Крим"
Дмитро Кулеба звернувся до німецького уряду після низки останніх подій. Зокрема це стосується заяви про нібито відсутність необхідності відключати Росію від мережі SWIFT та про нібито "втрачений Крим"
Loading...
Load next