У Луцьку чоловік посеред вулиці бігав з ножем та погрожував перехожим

У Луцьку чоловік посеред вулиці бігав з ножем та погрожував перехожим

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу

Про це повідомили патрульні Волинської області.

Нещодавно ми отримали виклик про погрозу фізичною розправою або вбивством. Заявник повідомив, що проспектом Відродження, бігає чоловік із ножем та погрожує перехожим, - йдеться у повідомленні.

Патрульні оперативно прибули на місце події та знайшли чоловіка, який, ймовірно, погрожував фізичною розправою.

Під час спілкування громадянин неодноразово пропонував інспекторам неправомірну вигоду, аби уникнути цього. Неодноразові попередження на нього не діяли. Однак 41-річний чоловік поклав до службового автомобіля грошові кошти.

Нагадаємо, Магучіх та Геращенко вийшли до фіналу в стрибках у висоту

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
У Чернігові поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який намагався на них напасти У Чернігові поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який намагався на них напасти
Чернігівські поліцейські застрелили 45-річного чоловіка який йшов на них із ножами у двох руках та намагався на них напасти.
"Не зовсім дитяча забавка": у Луцьку автомобіль влетів у натовп пішоходів, за кермом був підліток (фото, відео) "Не зовсім дитяча забавка": у Луцьку автомобіль влетів у натовп пішоходів, за кермом був підліток (фото, відео)
На місце події одразу викликали медиків, які шпиталізували травмованих до медичного закладу.
Loading...
Load next