Сміттєпереробному заводу бути: будівництво відновилося повним ходом

Сміттєпереробному заводу бути: будівництво відновилося повним ходом
У мерії розповіли, яким буде майбутній сміттєпереробний завод, і що ще залишилося зробити

Львівському сміттєпереробному заводу бути: після двох років заморожування проекту, будівництво відновилося повним ходом. І в мерії запевняють, що новий комплекс буде крутим, потужним, і основне – екологічним.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові розпочали зведення нової школи з дитячим садочком У Львові розпочали зведення нової школи з дитячим садочком
На вул. Рудненській розпочали зведення нової школи з дитячим садочком
Будівельні роботи по вулиці Тернопільській, 42 у Львові є законними, - відповідь “ІРОКСа” на звинувачення посадовця Будівельні роботи по вулиці Тернопільській, 42 у Львові є законними, - відповідь “ІРОКСа” на звинувачення посадовця
Будівельні роботи по вулиці Тернопільській, 42 ведуться згідно дозволу Інспекції Державного будівельного контролю у Львівській області №12-08ж від 13.03.2008 року. Цим документом дозволено виконання будівельних робіт з реконструкції нежитлових будівель під багатоквартирний житловий будинок з добудовою та надбудовою з нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою.
У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео) У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео)
До початку вересня у Львові мали б завершити ремонт і відкрити для проїзду другу частину вулиці Пекарської. Та все пішло не за планом.
Loading...
Load next