У Польщі згорів ангар, де були літаки: збитки сягнули $250 тисяч

У Польщі згорів ангар, де були літаки: збитки сягнули $250 тисяч

У ніч з вівторка на середу в польському муніципальному аеропорту Свебодзіце (Нижньосілезьке воєводство) сталася пожежа, внаслідок якої згорів один з ангарів. Всередині знаходилися три літаки, три планери та мотоплан, збитки оцінюються в понад мільйон злотих (понад 250 тисяч доларів).

Про це повідомляє RMF24 та Авіаційне товариство в Свебодзіце.

Пожежа почалася близько 03:00 ночі. Повністю знищено один з двох ангарів аеропорту. Президент аеропорту Свебодзіце Лукаш Яворський повідомив, що причини пожежі нині невідомі.

На місці події працюють спеціалісти, які встановлюють причини інциденту. Авіаційна техніка використовувалася для туристичних польотів та тренувань.

Організатори запланованого в місті авіаційного свята запевнили, що пожежа не вплине на проведення заходу. Також найближчим часом буде розпочато збір коштів для реконструкції зруйнованого ангара.

Нагадаємо, Посадовцям Полтавської міськради оголосили підозру в розтраті на закупівлі дронів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі в лікарні від важких опіків помер 23-річний українець (фото) У Польщі в лікарні від важких опіків помер 23-річний українець (фото)
Хлопець зустрічався із дівчиною, яка є вагітною від нього та найближчим часом пара збиралася одружитись.
У Польщі загорівся автобус з українцями: ніхто не постраждав (відео) У Польщі загорівся автобус з українцями: ніхто не постраждав (відео)
За попередніми даними, причиною пожежі стало блокування і перегрів гальмівної системи автобуса.
Loading...
Load next