Пробне ЗНО в суботу: як готуються львівські школи

Пробне ЗНО в суботу: як готуються львівські школи
Пунктами пробного тестування стане 21 школа місті, де буде 4846 учасників. До його проведення залучено 1044 вчителів та 21 медпрацівник.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

У зв'язку з карантином у місті, учні матимуть змогу скласти лише 1 тест у суботу, 10 квітня.

Водночас вони зможуть завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів і пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді у форми на спеціальному сервісі для визначення результатів, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що усі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися карантинних правил: бути в масці, мати дезінфектори, дотримуватися соціальної дистанції.

Результати пробного ЗНО оприлюднять на інформаційних сторінках учасників до 16 квітня.

Читайте також
Мер Львова повідомив, що усі нові ліжка будуть обладнані киснем
Виконком надав кошти на купівлю 190 кисневих концентраторів
У Львові доступ до ресторанів нададуть лише вакцинованим або за ПЛР-тестом (відео) У Львові доступ до ресторанів нададуть лише вакцинованим або за ПЛР-тестом (відео)
Міська комісія ТЕБ і НС вирішила все ж таки посилити карантинні обмеження у Львові внаслідок стрімкого поширення коронавірусу серед населення. Зокрема, учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання, а також призупиняють планові госпіталізації та операції у лікарнях.
У Львові знову продовжили карантин, тепер до 12 квітня
У зв’язку з стрімким збільшенням хворих на коронавірус у Львові комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити жорсткий карантин до 12 квітня.
Loading...
Load next