Розчленував та намагався спалити дружину: до суду скерували справу щодо вбивства балерини у Харкові

Розчленував та намагався спалити дружину: до суду скерували справу щодо вбивства балерини у Харкові

Правоохоронці скерували до суду справу щодо чоловіка, який через ревнощі вбив та розчленував дружину, з якою вже розійшовся.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Прокурори завершили досудове розслідування вбивства 37-річної балетмейстерки у Харкові. Зараз чоловік перебуває під вартою. Йому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

В лютому 2024 року до правоохоронців звернулася жінка. Вона повідомила, що її донька — головна балетмейстерка театру — зникла. Вона перестала відповідати на дзвінки, а у месенджерах писала доволі дивно, що не схоже неї.

Слідчі встановили, що балетмейстерка та її чоловік збиралися розлучитися, тож вирішили пожити окремо. За два дні до звернення її матері до поліції, чоловік приїхав до дружини. Він нібито хотів забрати особисті речі.

Правоохоронці передивилися відео з камери спостереження у під’їзді та з’ясували, що після візиту чоловіка жінка нікуди не виходила. Через кілька днів чоловік зізнався у злочині та розповів правоохоронцям, що сталося.

Він підозрював дружину у зраді, тому періодично відстежував її листування у месенджері. За його словами, повідомлення від колеги стало однією з причин вбити власну дружину. Під час сварки він ударив її ножем у коридорі, розчленував тіло та склав рештки у валізу й пакет. Згодом усе прибрав та вимив квартиру. Після цього поїхав до посадки та закопав пакет із рештками тіла. Надалі у покинутому льосі в дачному кооперативі намагався спалити тіло жінки.

Після вбивства чоловік імітував, що дружина й досі жива. Він возив телефон містом та відповідав на повідомлення.

Нагадаємо, МОУ озвучило кількість заброньованих від мобілізації осіб

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Привласнювали пенсії жителів окупованих територій: на Харківщині викрили незаконну схему Привласнювали пенсії жителів окупованих територій: на Харківщині викрили незаконну схему
Чиновникам вдалося привласнити приблизно 5 мільйонів гривень. За відповідною схемою зловмисники працювали декілька років.
Поліція встановила особу, яка вбила шестирічну дівчинку під Харковом Поліція встановила особу, яка вбила шестирічну дівчинку під Харковом
Вбивцею виявився 13-річний хлопець, який мешкає з мамою по сусідству. 
Loading...
Load next