Нідерландський мовник не має наміру позиватися через скандал на Євробаченні

Нідерландський мовник не має наміру позиватися через скандал на Євробаченні

Нідерландський мовник AvroTros не має наміру позиватися через ситуацію, що склалася під час цьогорічного пісенного конкурсу «Євробачення» та інцидент з дискваліфікацією Йоста Кляйна.

Про це повідомляє De Telegraaf.

AvroTros не планує позиватися до суду щодо нібито невиправданої дискваліфікації Йоста Кляйна під час цьогорічного пісенного конкурсу Євробачення, - йдеться у повідомленні.

Представника Нідерландів було відсторонено від фіналі конкурсу через інцидент після його виступу в півфіналі, коли він нібито зробив “погрозливий рух” у бік жінки-оператора.

Розслідуванням інциденту займалася шведська прокуратура, яка ухвалила закрити справу і не звинувачувати виконавця у зв'язку з відсутністю переконливих доказів.

Адвокат Герард Спонг у відкритому листі до видання De Volkskrant заявив, що нідерландський мовник AvroTros може подати до суду на Європейську мовну спілку (EBU) за дискредитуючі звинувачення.

У відповідь в AvroTros заявили:

Ми не можемо повернути час назад і змінити те, що сталося. Ми не маємо на меті збагатитися чи залишитися у виграші від цього.

При цьому, як зазначається, мовник має намір обговорити інцидент з EBU.

Ми хочемо, щоб все було краще організовано не лише для Нідерландів, а й для всіх інших країн. Ми повинні знайти вихід з цього, - наголосили в AvroTros.

Раніше в AvroTros не виключили, що Нідерланди можуть відмовитися від подальшої участі у Євробаченні, якщо організатори не внесуть структурних змін. 

Нагадаємо, Німеччина до кінця року поставить Україні ще чотири системи IRIS-T

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео) "Хотіла плюнути вам в обличчя": білоруська журналістка в ефірі посварилась з "фанатом Лукашенка" Шевченком (відео)
Білоруська журналістка та блогерка Тетяна Мартинова та позафракційний народний депутат Євгеній Шевченко, якого нещодавно виключили із партії "Слуга народу" влаштували сварку у прямому ефірі.
Офіцер ЗСУ подає зустрічний позов проти проросійської блогерки Онацької (відео) Офіцер ЗСУ подає зустрічний позов проти проросійської блогерки Онацької (відео)
Військовий пояснив, що позов про компенсацію моральної шкоди подаватиме не як військовослужбовець, а як громадянин України.
Loading...
Load next