Дебати між Гарріс та Трампом опинились під загрозою зриву

Дебати між Гарріс та Трампом опинились під загрозою зриву

Перші дебати між головними кандидатами у президенти США від демократів Камалою Гарріс та республіканців Дональдом Трампом, опинилися під загрозою зриву через суперечку обох кампаній щодо мікрофона.

Про це повідомляє Reuters.

Кампанія віцепрезидентки Гарріс відкинула твердження Трампа про те, що обидві сторони домовилися про режим вимкнутих мікрофонів, коли інший кандидат у президенти говорить, під час президентських дебатів 10 вересня, і додали, що це питання залишається предметом поточної розмови з телеканалом ABC.

Трамп заявив, що угода була досягнута, і що правила дебатів наступного місяця будуть такими ж, як і під час дебатів CNN 27 червня, які він мав із президентом Джо Байденом.

Кампанії обох кандидатів вже посперечалися через попередньо узгоджені дебати, коли команда віцепрезидентки прагнула повернутися до «увесь час включених мікрофонів», а Трамп погрожував повністю відмовитися від дебатів, припустивши, що телеканал був упереджений, ‒ зазначили у виданні.

Зазначається, що режим включених мікрофонів може допомогти або зашкодити політичним кандидатам, передаючи слова самих політиків, які іноді не були призначені для громадськості.

Нагадаємо, Президент Франції пропонував Дурову перенести штаб-квартиру Telegram у Париж

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next