В Одесі трирічна дитина випала з вікна п'ятиповерхівки

В Одесі трирічна дитина випала з вікна п'ятиповерхівки

31 серпня, в Одесі з вікна випала трирічна дитина. Наразі правоохоронці з'ясовують причини нещасного випадку.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що нещасний випадок стався, коли батько хлопчика ненадовго пішов до іншої кімнати. Малюк за допомогою стільчика дістався до підвіконня, сперся на москітну сітку і випав.

Відомо, що дитина випала з вікна балкону квартири, розташованої на останньому поверсі пʼятиповерхівки в Пересипському районі Одеси.

Наразі дитину госпіталізовано до дитячої обласної лікарні.

Раніше ця родина у поле зору правоохоронців не потрапляла. За місцем мешкання характеризується позитивно. Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події, - додали правоохоронці.

Поліція закликала дорослих пильнувати маленьких дітей і унеможливити їх доступ до вікон.

Поради від поліції:

  • якщо у вас зовсім маленькі діти, які не можуть самостійно відчинити вікна, не відчиняйте їх навстіж, а ставте в режим провітрювання.
  • для захисту доросліших діток використовуйте захисні замки, які блокують зміну положення ручок віконних рам.
  • також не залишайте біля вікон меблі чи предмети, за допомогою яких малеча може забратися на підвіконня.
  • якщо є можливість - встановіть на вікна решітки.

Постійно пояснюйте дітям, що не можна виглядати з відчиненого вікна та спиратися на москітну сітку, бо можна випасти. Будьте відповідальні, піклуйтесь про їхню безпеку, - додали в поліції.

Нагадаємо, У Харкові оголосили день жалоби

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото) Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото)
Учора, 14 травня, близько 16 години зникла 4-річна дитина Аміна Витичак. Поліція разом із родичами шукала дитину усю ніч, однак врятовану дівчинку можуть забрати у батьків разом і з ще двома дітьми.
В Одесі суд арештував "педагога-логопеда", яка розбещувала малолітніх дітей для свого чоловіка (фото) В Одесі суд арештував "педагога-логопеда", яка розбещувала малолітніх дітей для свого чоловіка (фото)
Одеський суд арештував підозрювану у розбещенні неповнолітніх, яка під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки, вчиняли над малолітніми дітьми сексуальне насильство. Жінка підбирала та змушувала діток до участі у сексуальних іграх зі своїм 57-річним чоловіком.
Loading...
Load next