Поліція евакуювала шістьох дітей із Гірника на Донеччині

Поліція евакуювала шістьох дітей із Гірника на Донеччині

Із Гірника на Донеччині поліцейські евакуювали дві родини, в яких загалом шестеро дітей. Під час евакуації над авто зависав ворожий дрон.

Про це повідомила поліція Донеччини.

У Гірнику поліцейські евакуювали дітей під прицілом ворожих дронів. Екіпаж поліції вивіз з лінії фронту дві родини:чотирирічну Віолетту із мамою та багатодітну сім’ю, в якій виховуються п'ятеро дітей: четверо дівчат і дворічний хлопчик, - йдеться у повідомленні.

Під час зборів над евакуаційними авто завис ворожий дрон, який щосекунди міг завдати удару. Поліцейські швидко посадили людей до бронекапсули та залишили небезпечну локацію. Із собою родина забрала домашніх цуценят.

Зараз малеча та їх батьки - у безпеці, запевнили правоохоронці.

Нагадаємо, Умєров у межах "Рамштайну" провів зустріч з міністрами оборони скандинавських та балтійських країн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі
На одному із цвинтарів у Донецькій області чоловік разом із дружиною прибирали могили своїх родичів. Однак, під час прибирання могили 69-річний місцевий житель підірвався на невідомому вибуховому предметі.
Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото) Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)
Трагічно загиблі діти, залишившись вдома без дорослих, ймовірно, самі залізли до скрині. Так, вона могла захлопнутись на замок, коли вони гралися всередині й невдовзі померли в ній від задухи.
Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція
Розлючений чоловік розгромив сокирою каси, вітрини та товар в одному із продуктових магазинів у Маріуполі. Погром він влаштував ніби то через те, що в цьому супермаркеті його дружині зробили зауваження щодо захисної маски.
Loading...
Load next