Підручники з картою України без Криму: Лісовий прокоментував ситуацію

Підручники з картою України без Криму: Лісовий прокоментував ситуацію

Видавець за власний рахунок виправить шкільні підручники, у яких карту України зобразили без Криму.

Про це повідомив міністр освіти і науки України Оксен Лісовий.

В інформаційному просторі шириться фотографія з підручника «Української мови» для учнів 7 класу, на якій зображена карта без Криму. По-перше: Крим – це Україна! По-друге: технічну помилку за власний рахунок виправить видавець, який допустив некоректність дизайну, – написав він.

Лісовий зазначив, що Міністерство освіти і науки має питання до якості шкільних підручників. Ці питання пов’язані з діяльністю Інституту модернізації змісту освіти.

Зазначається, що з 2 вересня 2024 року рішенням міністерства експертизу забезпечуватиме Український інституту розвитку освіти (УІРО). У 2025-2026 році МОН завершить реорганізацію Інституту модернізації змісту освіти, щоб “питання з якістю підручників зняти раз і назавжди”.

Нагадаємо, Латвія викликала главу посольства Росії через знайдений у себе "Шахед"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
На Донбасі зниклими безвісти залишаються понад 250 осіб, - Денісова На Донбасі зниклими безвісти залишаються понад 250 осіб, - Денісова
На окупованому Донбасі 258 українців зникли безвісти, у тому числі 67 військовослужбовців та резервістів.
Loading...
Load next