Нафтові прибутки Росії впали до семимісячного мінімуму - Bloomberg

Нафтові прибутки Росії впали до семимісячного мінімуму - Bloomberg

Падіння цін на нафту допомогло знизити прибутки РФ від продажу сирої нафти до найнижчого рівня з лютого.

Про це повідомляє Bloomberg.

Падіння цін на нафту допомогло знизити прибутки РФ від продажу сирої нафти до найнижчого рівня з лютого, це підкреслює проблеми, з якими стикається Москва через ослаблення світового ринку, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зниження світових цін наблизило вартість російської нафти до позначки у 60 доларів за барель. Ціна у 60 доларів за барель - рівень, який "Група семи" прагнула встановити для РФ в якості санкції за агресію проти України.

Середні чотиритижневі обсяги експорту сирої нафти з РФ знизилися до 3,13 млн барелів на день, що на 30 тис. барелів менше, ніж попереднього тижня. Втім обсяги щоденних поставок російської нафти морем за тиждень зросли на 40 тис. барелів до 3,14 млн.

Загалом обсяг постачання сирої нафти цього року приблизно на 45 000 барелів на день нижче за середній показник за увесь 2023 рік.

Валова вартість експорту сирої нафти з РФ впала до 1,44 млрд доларів за сім днів до 8 вересня з 1,52 млрд доларів за період до 1 вересня. Невелике збільшення щотижневих потоків компенсувалося падінням цін на основні потоки сирої нафти з РФ. Це призвело до того, що щотижнева вартість закордонних постачань досягла найнижчого рівня з січня, - зазначають у виданні.

Середній прибуток від продажу російської нафти за чотири тижні впав до найнижчого рівня з лютого близько 1,51 млрд доларів на тиждень.

Нагадаємо, Маємо готуватися, що світла може не бути взагалі: Федоров про зиму в Запорізькій області

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Loading...
Load next