Латвія виділяє новий пакет військової підтримки для України

Латвія виділяє новий пакет військової підтримки для України

Прем'єр-міністерка Латвії Евіка Сіліня оголосила про виділення нового пакета військової допомоги для України, до якого увійдуть бронетранспортери.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Радий вітати в Києві прем’єр-міністерку Латвії Евіку Сіліню. Подякував латвійському уряду та народу за конкретні й послідовні кроки, що посилюють Україну. Зокрема, за ініціативу "Коаліція БПЛА для України" та поставки безпілотників для наших воїнів. Під час нашої зустрічі пані Сіліня оголосила про черговий пакет військової підтримки, у який ввійдуть бронетранспортери, - зазначив Шмигаль.

Посадовці також обговорили розширення співпраці в усіх сферах, що стосуються посилення наших військових на полі бою. Зокрема, співпрацю між оборонними компаніями.

Латвія послідовно підтримує санкції проти агресора та є нашим надійним союзником в інтеграції до ЄС і НАТО, - додав український прем'єр.

Він повідомив, що Латвія також надає допомогу енергетичним обладнанням і планує передати Україні сонячні панелі для лікарень

Подякував за підтримку у відновленні нашої країни, зокрема Чернігівської області. Разом із союзниками ми переможемо й відновимо Україну, - додав Шмигаль.

Нагадаємо, Гарріс заявила, що у разі президентства Трампа "Путін вже сидів би у Києві"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
5 тисяч військових касок: дружина посла України в Німеччині назвала секонд-хендом німецьку допомогу Києву 5 тисяч військових касок: дружина посла України в Німеччині назвала секонд-хендом німецьку допомогу Києву
Тим часом, в Україну прибула третя партія військової допомоги США.
Третій літак військової допомоги від США вже в Україні Третій літак військової допомоги від США вже в Україні
До аеропорту «Бориспіль» прибув літак з третьою партією військової допомоги від США в рамках безпекового пакету.
600 бійців спеціального призначення готові направити британці на кордон України з Росією 600 бійців спеціального призначення готові направити британці на кордон України з Росією
Британська оперативна група SAS і Paras збирається мобілізувати в Україну військових, оскільки МІ-6 попереджає прем'єр-міністра, що президент Путін може бути загрозою для України та Заходу.
Loading...
Load next