На Таврійському напрямку зросла інтенсивність бойових дій - Лиховій

На Таврійському напрямку зросла інтенсивність бойових дій - Лиховій

У зоні відповідальності оперативного угруповання військ "Таврія" значно зросла інтенсивність бойових дій.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив речник ОУВ "Таврія" Дмитро Лиховій.

На наших напрямках зросла інтенсивність бойових дій. Збільшується кількість артилерійських обстрілів противника, кількість застосування розвідувальних безпілотних апаратів, скиди з безпілотників. Вони помітно інтенсивніше працюють порівняно з великим попереднім періодом, - сказав він.

За словами Лиховія, всі штурми відбуваються малими піхотними групами на Запоріжжі, окрім Гуляйпільського напрямку, та на Херсонському напрямку з метою відновлення раніше втрачених росіянами островів в гирлі Дніпра ближче до Кринок і вздовж Лівобережжя.

Що стосується особового складу, то якогось акцентованого посилення ми не бачимо, але при цьому йде постійний робочий процес, коли приходить вороже підкріплення. Це постійний циклічний, коли поповнюються запаси боєприпасів і все це робиться для підтримання інтенсивності цих штурмових дій, але ці групи поповнення, зокрема із підрозділів "Шторм-V" - деякі мотострілецькі, деякі морської піхоти російські підрозділи, не є такими великими, в них зараз не дуже з цим великі можливості - це десь 100, інколи десятки особового складу туди заводиться, - додав речник.

Він зазначив, що не дивлячись на постійне винищення ворожих артилерійських систем, у росіян немає дефіциту з боєприпасами.

Нагадаємо, У Литві заявили, що сили НАТО мають збивати російські дрони в регіоні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next