Венесуела заарештувала 6 іноземців за підозрою у спробі вбивства президента Мадуро

Венесуела заарештувала 6 іноземців за підозрою у спробі вбивства президента Мадуро

У Колумбії заарештували трьох американців, двох іспанців і громадянина Чехії, яких звинуватили у змові з метою вбивства президента Венесуели Ніколаса Мадуро.

Про це повідомляє АР.

Про арешти оголосив на державному телебаченні міністр внутрішніх справ Венесуели Діосдадо Кабелло. Він заявив, що іноземні громадяни нібито були частиною змови ЦРУ з метою повалення уряду Венесуели та вбивства кількох членів його керівництва. У телевізійній програмі Кабелло показав зображення гвинтівок, які, за його словами, були конфісковані в деяких з учасників змови.

Серед арештованих - американських громадян, член військово-морського флоту, якого Кабелло ідентифікував як Вілберта Джозефа Кастаньеду Гомеса. Кабелло сказав, що Гомес був морським котиком, який служив в Афганістані, Іраку та Колумбії.

Посольство Іспанії у Венесуелі не відповіло на прохання прокоментувати арешти своїх громадян. Державний департамент США підтвердив затримання військовослужбовця США і заявив, що йому відомо про "непідтверджені повідомлення про двох додаткових громадян США, затриманих у Венесуелі".

Будь-які заяви про причетність США до змови з повалення Мадуро є категоричною неправдою. Сполучені Штати продовжують підтримувати демократичне вирішення політичної кризи у Венесуелі, – йдеться в заяві.

Нагадаємо, Сікорський просить позбавити українських чоловіків соціальних виплат у державах ЄС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство Нємцова: ті ж самі ФСБшники, що отруїли Навального – Bellingcat Вбивство Нємцова: ті ж самі ФСБшники, що отруїли Навального – Bellingcat
Журналісти обіцяють у другій частині розповісти, як відбувалося вбивство Нємцова чеченцями.
Loading...
Load next