«Не опускайте рук і крокуйте до перемоги»: звільнений командир 72 ОМБр подякував солдатам за службу

«Не опускайте рук і крокуйте до перемоги»: звільнений командир 72 ОМБр подякував солдатам за службу

Командир 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Іван Віннік, якого нещодавно звільнили з посади, подякував своїм підлеглим за службу. Нині ця бригада обороняє Вугледар на Донеччині.

Про це йдеться в його зверненні.

Він заявив, що від свого призначення на посаду влітку 2022 року до сьогодні він мав «довгий і непростий шлях». Також він подякував «кожному та кожній за терпіння, волю та сили».

Для мене честь бути частиною Чорних Запорожців, і той зв’язок, який утворився між нами, залишиться назавжди. Вчіться. Боріться. Не опускайте рук і впевнено крокуйте до нашої Перемоги, — заявив Віннік.

Нагадаємо, У якому разі українцям призначатимуть медичний канабіс: деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next