Лубінець відреагував на відео, де знущаються над дітьми у закладі на Львівщині

Лубінець відреагував на відео, де знущаються над дітьми у закладі на Львівщині

Омбудсмен Дмитро Лубінець відреагував на поширене відео зі знущаннями над діть у навчально-реабілітаційному центрі у Львівській області, наголосивши, що звідти необхідно перемістити дітей.

Про це Лубінець повідомив у соцмережі.

Він заявив, що дітей необхідно пересилити з цього закладу, аби вберегти їх від подальшого здійснення насилля над ними, а тому очікує «швидких рішень і дієвих кроків від Львівської обласної військової адміністрації та Служби у справах дітей».

Він також наголосив, що дана ситуація є на контролі омбудсмена, а наразі правоохоронні органи проводять розслідування.

Як відомо, журналісти отримали відео, на якому видно, як у навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині знущаються з дітей та б’ють їх.

На відеозаписі помітно, як жінка б’є дитину, а та зі свого боку намагається захистити себе.

Нагадаємо, На Львівщині відкрили справу про насильство у дитячому закладі - Лубінець

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео) Благодійний мистецький проєкт "Споріднені": українські митці разом із дітьми зробили виставку(відео)
Мистецтво скла, живопису та скульптури. Юні та талановиті діти Львова, які опинилися в складних життєвих обставинах, разом із відомими українськими митцями створили спільну виставку. Усе в межах проєкту «Споріднені», який у місті проходить удруге.
Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах
Засідання комісії з надзвичайних ситуацій погодило план дій.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next