У Львові продовжили жорсткий карантин, цього разу до 4 травня

У Львові продовжили жорсткий карантин, цього разу до 4 травня
Карантин у Львові продовжили до 4 травня. Відповідне рішення сьогодні прийняла комісія з надзвичайних ситуацій.

Однак, за умови дотримання обмежень, уже з цього понеділка відновлять роботу непродуктові ринки і початкові класи шкіл, запрацюють літні майданчики та тераси закладів громадського харчування. Проте порушників одразу ж каратимуть закриттям.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі міський голова, Андрій Садовий.

"Посилений карантин у Львові продовжено до 4 травня. Із понеділка за парти повертаються учні 1-4 класів. Із 19 квітня непродовольчі ринки можуть відновити свою роботу за окремим протоколом. Також починають роботу літні майданчики та тераси закладів громадського харчування. Але все – це зі строгим дотриманням усіх карантинних вимог! Порушників закриємо в той же день", зазначив Садовий.

Зокрема, зазначимо, що коронавірусна ситуація у Львові й досі залишається складною, заповненість ліжкомісць складає 63%.

"Я прошу зрозуміти, що ці заходи не є зеленим світлом і завершенням карантину. Мені дуже тривожно кожного ранку відкривати статистику госпіталізацій, бо вона досі залишається невтішною. Люди потрапляють в лікарні у важкому стані", - попросив мер Львова.

Нагадаємо, Львів перебуває у червоній карантинній зоні з 25 березня. Натомість жорсткий карантин триває з 19 березня.
 

Читайте також
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Львівщина у "помаранчевій" зоні: центр легеневого здоров’я заповнений COVID-хворими на 100% (відео) Львівщина у "помаранчевій" зоні: центр легеневого здоров’я заповнений COVID-хворими на 100% (відео)
І хоча це не передбачає нових додаткових правил чи обмежень, однак, як прогнозують влада та медики, це найімовірніше не надовго. Адже динаміка захворювання прогнозує дуже швидке повернення жорсткого карантину, тобто впровадження "червоної" зони.
Львівський "Епіцентр" свідомо порушує умови карантину та продовжує працювати
Не зважаючи на те, що роботу гіпермаркету заборонили, "Епіцентр" й досі працює, а покупці можуть безперешкодно зайти всередину магазину.
Loading...
Load next