Британія опрацьовує свої пропозиції щодо ударів України по цілях у стратегічній глибині РФ - Сирський

Британія опрацьовує свої пропозиції щодо ударів України по цілях у стратегічній глибині РФ - Сирський
Головнокомандувач Збройних сил України генерал Олександр Сирський обговорив із начальником штабу оборони Великої Британії адміралом сером Тоні Радакіном постачання зброї і можливості ураження військових об’єктів ворога.

Головнокомандувач ЗСУ розповів, що на зустрічі було обговорено актуальну стратегічну обстановку та організацію відсічі російській збройній агресії проти України на визначених ділянках фронту.

Про це Сирський написав у соцмережі.

Окремо обговорили можливості ураження військових об’єктів противника в оперативній та стратегічній глибині. У даний час британська сторона опрацьовує власні пропозиції у рамках практичної реалізації Плану перемоги, - зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Він також відзначив питання постачання військової техніки та озброєння, підготовки особового складу, підвищення ефективності застосування високотехнологічних засобів ураження. За словами Сирського, це є "основними стовпами" українсько-британського військового співробітництва.

Головнокомандувач ЗСУ також звернув увагу британського колеги на цинічні порушення міжнародного гуманітарного права і воєнні злочини російських військ, ракетно-авіаційні удари по критичній інфраструктурі України, невибірковість масованих бомбардувань цивільних об’єктів.

Він подякував адміралу Тоні Радакіну, уряду та народові Сполученого Королівства за стійку і непохитну підтримку України.

Нагадаємо, З Куп’янська і ще кількох громад оголосили обов’язкову евакуацію всіх цивільних

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next