Деталі смерті 63-річного чоловіка, який помер у Львові на наступний день після вакцинації

Деталі смерті 63-річного чоловіка, який помер у Львові на наступний день після вакцинації
15 квітня чоловіку зробили щеплення вакциною “AstraZeneca”/”Covishield” проти коронавірусу, однак вже 16 квітня чоловік помер внаслідок хвороб серця.

Смерть 63-річного чоловіка медики зареєстрували як несприятливу подію після вакцинації, адже після щеплення не минуло й 30 днів.

Зокрема, голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький у своєму Телеграм-каналі повідомив, що ж все-таки призвело до раптової смерті чоловіка.

"За попередньою інформацією, згідно лікарського свідоцтва про смерть, у померлого була атеросклеротична хвороба серця, cтенозуючий кардіосклероз та гостра серцево-судинна недостатність", - зазначив Козицький.

 Нагадаємо, що чоловік помер після того, як отримав перше дозу вакцини від Covid-19 - “AstraZeneca”/”Covishield”.

Читайте також
У Львові після вакцинації помер 63-річний чоловік У Львові після вакцинації помер 63-річний чоловік
Чоловік помер після того, як отримав першу дозу вакцини від Covid-19. Смерть медики зареєстрували як несприятливу подію після вакцинації, адже після щеплення не минуло й 30 днів.
За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину
Попередньо планували щепити близько тисячі осіб. Однак протягом двох вихідних днів у центрі вакцинації в приміщенні "Арени Львів" медикам вдалось вакцинувати 1041 мешканців Львівщини, які попередньо зареєструвались у додатку "Дія".
Закохані померли в один день через COVID-ускладнення Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.
Loading...
Load next