Рух «Жовта стрічка» провів проукраїнську акцію у Криму

Рух «Жовта стрічка» провів проукраїнську акцію у Криму
Учасники громадянського руху спротиву "Жовта стрічка" провели чергову проукраїнську акцію в Євпаторії, Севастополі, Сімферополі та Ялті тимчасово окупованого Криму.

Громадянський рух  “Жовта стрічка” розповсюдили жовті стрічки, жовто блакитні стікери та зробили фото з написами "Крим наш", "Євпаторія – це Україна", "Сімферополь - це Україна".

Про це активісти повідомили у соцмережі.

Нові фото акцій були зроблені у містах, що завжди були і залишаються українськими - Сімферополь, Севастополь, Ялта, Євпаторія, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що активісти руху "Жовта стрічка" продовжують нагадувати всім, що правда на нашому боці й жодні витівки окупаційної влади Криму не змінять їхньої думки, адже віра у свободу сильніша за страх.

Нагадаємо, Росіяни на ТОТ посилили фільтраційні заходи серед підлітків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next