У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові

У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.

Водієм автівки "Opel Zafira", яка й спричинила аварію виявився 37-річний мешканець Дублян. Внаслідок алкогольного сп'яніння чоловік був неуважним за кермом та відповідно, не зреагував вчасно й не дотримавшись дистанції здійснив зіткнення з автомобілем "Ford Mondeo". 

Про вчорашню дорожньо-транспортну пригоду повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львова у Facebook.

"У чоловіка виявили ознаки сильного алкосп'яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, виражене тремтіння пальців рук, поведінка, що не відповідає обстановці. Водій погодився пройти перевірку на стан сп'яніння. Прилад Drager показав результат 2,73 проміле", - йдеться у повідомленні поліції.

Внаслідок спричинення аварії на п'яного водія патрульні склали два протоколи. Перший за статтею 124 - Порушення ПДР, що призвело до ДТП, а другий за частиною 1 статті 130 - Керування транспортним засобом в стані сп'яніння. Зокрема водій який був за кермом автомобіля "Opel Zafira" керував транспортним засобом без необхідних документів. Далі справу передадуть до суду.

Читайте також
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Loading...
Load next