У Києві блогерки курили вейп, пили алкоголь та задували свічки у церкві (відео)

У Києві блогерки курили вейп, пили алкоголь та задували свічки у церкві (відео)
Декілька дівчат у церкві Різдва Христового у Києві на Подолі в ніч на Великдень курили, розпивали алкоголь у храмі і задували свічки.

Свої розваги юні блогерки публікували у соціальних мережах та хизувались своїми діями. Відповідне відео було опубліковане в Telegram-каналі "Киев Сейчас".

"Дівчата зайшли до церкви Різдва Христового, що на Подолі, почали задувати там свічки, пити алкоголь і курити електронні сигарети. І всім цим поділилися в соцмережах", - йдеться у дописі.

На відео видно, як дівчата заходять до храму, наспівуючи "Санта Марія", і запитують у когось на вході, чи можна посвятити паски. Зокрема до церкви дівчата зайшли саме під цим приводом.

У коментарях користувачі обурились такими діями та поведінкою дівчат. Зазначають: так себе поводити не можна не те щоб у церкві, а й загалом – будь-де. Люди обурюються, що дівчата невиховані та жахливо себе поводять.

  • "Я не особливо віруючий, але подібна поведінка низька",
  • "Адекватні люди себе так не ведуть",
  • "Нічого святого".

 

Читайте також
"Вийдеш на х** з машини": як патрульні у Києві розмовляють з водіями (відео 18+) "Вийдеш на х** з машини": як патрульні у Києві розмовляють з водіями (відео 18+)
Київському водію вдалось на камеру зафіксували, як поліцейські спілкуються із порушниками. Правоохоронці використовуючи нецензурну лайку погрожували водієві витягнути його "за вуха" з авто.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next