На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+)

На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+)
На Золочівщині в селі Черниця у власному дерев'яному будинку через пожежу загинула 87-річна жінка. Прибувши на місце події рятувальники виявили тіло власниці будинку 1933 року народження без будь-яких ознаків життя.

Зранку 7 травня в селі Черниця Золочівського району в приватному дерев’яному будинку трапилася пожежа, у результаті якої загинула 87-річна жінка, повідомляє пресслужба ДСНС Львівщини.

Повідомлення про пожежу на Львівщині в дерев'яному житловому будинку до рятувальної служби надійшло о 06:46, 7 травня.

"Вогнем знищено кухню на площі 12 кв.м., перекриття на площі 12 кв.м. та речі домашнього вжитку на площі 12 кв.м. Врятовано 2 будівлі", - йдеться у повідомленні.

Пожежу вдалось ліквідували близько о 07:33. Зазначається, що вогонь знищив кухню та перекриття, а також особисті речі загиблої жінки. До ліквідації пожежі залучили трьох пожежників та спецавтомобіль.

Читайте також
На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик
Поблизу Червонограда рятувальники витягли із місцевого кар'єру на берег тіло 11-річного хлопчика.
На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото) На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото)
Сьогодні вранці, 16 травня, поблизу села Розвадів, що у Стрийському районі на ходу загорівся автобус марки "Mersedes IRIZAR". В момент загоряння в автобусі перебувало 2 водіїв та 20 пасажирів.
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
Loading...
Load next