У Львові збудують новий медичний центр

У Львові збудують новий медичний центр

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Відтак, центр розрахований на 49 ліжкомісць.

Зокрема, виконком видав ТзОВ «Рясне Ріелті» містобудівні умови та обмеження на реконструкцію нежитлової будівлі на вул. Т. Шевченка, 315 у Львові.

Тут є існуюча адміністративна будівля, пропонується її надбудова, реконструкція, фасадів в тому числі, і використання як медичний центр, – розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Будівля знаходиться у зоні В-4 – промислових підприємств і технологічних об’єктів та установок ІV класу за санітарною класифікацією, згідно із зонінгом Шевченківського району.

Максимальна висота споруди – 25,5 м, а загальна площа забудови – 1479 кв.м.

Читайте також
У Львові виявили два об'єкти, на яких ведеться незаконне будівництво У Львові виявили два об'єкти, на яких ведеться незаконне будівництво
Львівська Інспекція держархбудконтролю виявила незаконне будівництво на вулицях Смілій, 1а та Варшавській, 171. Зокрема осіб які є власниками ділянок притягнуть до відповідальності.
У центрі Львова дозволили відбудувати пасаж Міколяша (візуалізація) У центрі Львова дозволили відбудувати пасаж Міколяша (візуалізація)
Сьогодні, 16 квітня, виконавчий комітет Львівської міськради погодив містобудівні умови та обмеження для відновлення частини історичного пасажу Міколяша на вул. Коперника, 1.
У Львові скандальний забудовник відновив незаконне будівництво
Компанія "Ірокс" відновила незаконне будівництво на вулиці Тернопільській, 42 у Львові. Міська влада вживатиме усіх потрібних заходів аби зупинити самовільні будівельні роботи.
Loading...
Load next