З початку 2021 року пасажиропотік українських аеропортів скоротився на третину

З початку 2021 року пасажиропотік українських аеропортів скоротився на третину
Обсяги пасажирських перевезень в Україні з січня по квітень цього року скоротилися на 16,2%.

Зокрема  у порівнянні з аналогічним періодом минулого року український пасажиропотік скоротився на 33,2% до 2,70 мільйона пасажирів, а у міжнародному сполученні – на 34,2% і становив 2,39 мільйона пасажирів.

Про це повідомляє пресслужба Державної авіаційної служби.

Зазначається, що за даними Державіаслужби, обсяги пасажирських перевезень українських авіакомпаній в січні-квітні 2021 року скоротилися на 16,2% і склали 1,63 мільйона осіб, в тому числі в міжнародному напрямку - на 15,2%, до 1,48 мільйона осіб.

Нагадаємо, що угорський лоукостер Wizz Air влітку запустить чотири нові рейси зі Львова. Літаки авіалінії здійснюватимуть рейси у Німеччину, Польщу та Італію. Зокрема квитки на нові авіарейси можна придбати вже зараз, їхня вартість становить від 14,99 євро за подорож економкласом в одну сторону.

Читайте також
Літак з США: аеропорт "Житомир" прийняв перший міжнародний авіарейс (фото) Літак з США: аеропорт "Житомир" прийняв перший міжнародний авіарейс (фото)
Літак, який першим прилетів в Україну на житомирське міжнародне летовище візьме участь в космічному фестивалі "KOROLОV AVIA FEST 2021", що відбудеться у Житомирі.
Евакуація з Афганістану: понад 150 українців чекають повернення додому, - Кулеба Евакуація з Афганістану: понад 150 українців чекають повернення додому, - Кулеба
Україна відправить до Афганістану ще один літак для евакуації українців. Зокрема, наразі на допомогу чекають вже понад 150 громадян України.
Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото) Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото)
Усі пасажири пройшли реєстрацію та прибули до гейту за 17 хвилин до вильоту, проте вилетіти з Борисполя все ж таки не змогли.
Loading...
Load next