З початку 2021 на дорогах Львівщини зафіксували 214 ДТП за участю п'яних водіїв

З початку 2021 на дорогах Львівщини зафіксували 214 ДТП за участю п'яних водіїв
Поліцейські склали адмінпротоколи на понад 13 тисяч водіїв.

З них 29 ДТП – з потерпілими, внаслідок яких одна особа загинула, ще 48 – були травмовані.

Поліцейські виявили та притягнули до відповідальності понад 3 тис. водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Одна з таких аварій сталась в ніч на 5 травня в одному з сіл Стрийщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, на ґрунтовій дорозі зіткнулись автомобіль Volkswagen Passat, за кермом якого 29-річний місцевий мешканець, а також ЗАЗ «Славута» під керуванням 24-річного місцевого мешканця того ж села.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали пасажирки Volkswagen Passat: 17-річну госпіталізували у реанімацію, а другу – 20-річну, після обстеження медики відпустили додому.

Фахівці встановили, що обидва водії були у стані алкогольного сп’яніння. За фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.

Читайте також
На Львівщині п'яний водій збив жінку на пішохідному переході На Львівщині п'яний водій збив жінку на пішохідному переході
Нетверезий 30-річний водій на пішохідному переході у Самборі збив жінку, котра переходила проїзну частину пішохідним переходом.
На Львівщині 70-річний чоловік впав зі скутера: він у реанімації На Львівщині 70-річний чоловік впав зі скутера: він у реанімації
ДТП трапилась 12 травня о 14:50 на вулиці Фабричній у місті Жидачів.
Loading...
Load next