На Львівщині адреси боржників за воду оприлюднили на білбордах (фото)

На Львівщині адреси боржників за воду оприлюднили на білбордах (фото)
У Стрию із боржниками за воду вирішили боролись у доволі нестандартний спосіб - на білбордах вивісили адреси місця проживання місцевих мешканців та їхні суми боргу перед "Стрийводоканалом". Такі "дошки пошани" розмістили у різних районах міста.

У Стрию на рекламних щитах оприлюднили адреси мешканців міста, які заборгували гроші за воду. Найменша сума боргу становить 4077 гривень, однак найбільша – понад 58 тисяч гривень. Білборди із боргами за воду розмістили у чотирьох районах міста, в такий оригінальний спосіб "Стрийводоканал" спонукає людей оплачувати свої рахунки та дає змогу побачити на якій вулиці проживають боржники та скільки вони заборгували установі.

На білбордах вказана не лише адреса неплатника, а й також сума, яку він винен. Список підписали саркастичною фразою: "Вами "пишається" громада міста"

Світлини білбордів оприлюднили на Facebook-сторінці Стрийської міської ради.

"Стрийводоканал" "бореться" з боржниками. На вулицях міста з'явилися нові білборди, - йдеться у повідомленні міськради.

Зокрема щоб потрапити на "дошку пошани" та у список боржників достатньо не сплатити за воду більше аніж 4 тисячі гривень. Адреси людей, які заборгували "Стрийводоканалу" менше, вирішили все ж таки не оприлюднювати.

Однак, у мережі Facebook містяни обурились такими діями "Стрийводоканалу" та своє невдоволення вони висловили у коментарях під постом Стрийської міської ради:

  • Оприлюднення бази даних...оввааа-пахне новою справою кримінальною для керовніків.
  • І скільки та з чиєї кишені такі вивіски ?Простіше та дієвіше в судовому порядку вимагати заборгованість.
  • До поки в країні не буде можливості заробити. Доти будуть боржники. Для заміни труб грошей немає, а на бігборди кошти є, що за махінації?
  • Замість проплатити за оренду білбордів, поміняйте труби, щоб вода, питтєва вода, по них потекла. А борги за ржавчину вимагайте згідно закону, на то і є суди.
  • Хто такий Громада?
  • До чого влада котиться... абсурд... позор...
Читайте також
Понад 2 мільярди боргу за газ завинили жителі Львівщини
У “Львівгаз збут” скаржаться на те, що споживачі заборгували установі вже понад 2,46 мільярди гривень. Так найбільшу несплату за газ мають мешканці Львівського, Стрийського та Дрогобицького районів.
Криптовалюти на 57 мільйонів: директор Стрийського лісгоспу задекларував мільйонні статки Криптовалюти на 57 мільйонів: директор Стрийського лісгоспу задекларував мільйонні статки
Директор "Стрийського лісгоспу", Ростислав Павлів, задекларував криптовалюти на 57 мільйонів. До того ж посадовця підозрюють у службовій недбалості, що призвело до збитків на 24 мільйонів гривень.
Керівниця банку на Львівщині привласнила понад 7 мільйонів гривень
За шахрайство та незаконне привласнення коштів жінку зі Стрийщини засудили на 10 років в’язниці.
Loading...
Load next