У центрі Львова у труні носили оголену дівчину (відео 18+)

У центрі Львова у труні носили оголену дівчину (відео 18+)
У центрі Львова - на Площі Ринок і вулицею Вірменська - декілька молодих хлопців носили труну, в якій сиділа оголена дівчина. Своєрідну акцію із таким перформансом провели на підтримку галереї "Гангрена", яку найближчим часом планують закрити.

Учора, 6 червня, кілька молодиків носили центром міста домовину, в якій сиділа оголена дівчина - на ній були лише труси. Інцидент відбувся посеред дня в неділю, коли на вулицях міста було багато перехожих та туристів, яких неабияк здивувала така "акція". Дивне дійсно потрапило на відео, яке розбурхало мережу й з'явилось в Instagram-аккаунті Lviv_lives.

На відео помітно дівчину з різноколірним волоссям, яка сиділа топлес у труні, тримаючи пластиковий стаканчик у руках. Організатори цього незвичайного перфомансу пояснили, що таким чином хотіли звернути увагу на закриття місцевої галереї. 

Що за треш у Львові? Хто в курсі? - йдеться у підписі до відео.

Користувачів соцмереж неабияк схвилював дивний перформанс й більшість людей розкритикували цей незвичайний захід у центрі Львова. Одна з коментаторів упізнала у "дівчині з труни" свою однокласницю й написала:

Вона завжди була екстраординарною, багато перфомансів яскравих можна згадати. Окрім цього, в неї талант до малювання. Рамки цього світу надто тісні для Наді, - зазначила дівчина.

Зокрема у коментарі інформаційному агенству "Galnet" співзасновник галереї "Гангрена" - Олег Гердій пояснив, що концепцією цього дійства є "життя і свобода і перемога над кордонами і смертю". Він також додав, що це було "випробування здорового глузду і кордонів терпіння громадськості"

Зазначимо, що перформанс провели внаслідок заяви представників церкви, які пожалілися на неординарну, експресивну та чудернацьку галерею, і тепер влада міста вирішила закрити мистецький простір. Тому митці вирішили привернути увагу до беззаконня. Організатори також заявили, що в день закриття галереї планують провести ще кілька подібних акцій.

Читайте також
У Львові відкрили перший в Україні центр трансплантології (відео) У Львові відкрили перший в Україні центр трансплантології (відео)
У новоствореному центрі є дві нові сучасні операційні, сім реанімаційних ліжок і десять палатних.
«16 днів проти насильства»: у Львові правоохоронці долучилися до акції протидії агресії до жінок (відео) «16 днів проти насильства»: у Львові правоохоронці долучилися до акції протидії агресії до жінок (відео)
25 листопада стартувала всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»., яка спрямована на протидію агресії до жінок. До цього дійства долучилися й патрульні, які роздавали людям інформаційні буклети та розповідали, куди звернутися по допомогу у випадку домашнього насильства.  
Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development» Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development»
Лише до 31-го липня унікальна можливість придбати будь-яке паркомісце у ЖК «OBRIY 3» на Малоголосківській з розтермінуванням до 2-х років та першим внеском лише 10%.
Loading...
Load next