ЗНО-2021: 31 випускник з Львівщини склав тестування з англійської мови на 200 балів

ЗНО-2021: 31 випускник з Львівщини склав тестування з англійської мови на 200 балів
Найкраще свої знання з іноземної мови продемонстрували випускники львівських шкіл. Окрім цього 3 учні набрали максимальний бал із фізики, а ще двоє - із хімії.

У Львівській області 31 учень набрав найвищі бали на зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року з англійської мови та склав тестування на максимальний бал - 200. Зокрема, найкраще здали тестування учні з Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка: п’ятеро учнів цього закладу отримали по 200 балів, повідомляє пресслужба ЛОДА. 

Результати ЗНО: 31 учень здобув по 200 балів з англійської мови. Троє учнів – з фізики, двоє учнів вибороли по 200 балів з хімії! Дякуємо учням, учителям та вітаємо!, – повідомив на своїй сторінці у Facebook директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска.

Ще 13 двохсотбальники – це випускники львівських шкіл, а також максимальні 200 балів з іноземної мови отримали шестеро учнів, які навчались у школах Львівської області

  • Новороздільський навчально-виховний комплекс імені Володимира Труша;
  • Червоноградська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12;
  • Золочівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 ім. Маркіяна Шашкевича;
  • Ліцей № 2 Зимноводівської сільської ради;
  • Великомостівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів;
  • Навчально-виховний комплекс "Миртюківський спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов".

Зазначимо, що щорічно мерія Львова відзначає учнів, які отримують найвищі результати під час складання ЗНО. За 200 балів абітурієнти отримують грошову винагороду у розмірі 5 тис. грн, за 400 балів – 10 тис. грн. Зокрема у 2017 році таких учнів, які отримали 200 та 400 балів, також було 31, а у 2018 році — 17.

Читайте також
Надзвичайна ситуація об'єктового рівня: на Львівщині назвали ймовірну причину обвалу мосту Надзвичайна ситуація об'єктового рівня: на Львівщині назвали ймовірну причину обвалу мосту
Міст який був збудований ще у 1960 році через річку Західний Буг поблизу села Гайок у Львівській області, обвалився 3 травня. Дорожня служба жодного разу його не ремонтувала, а останні 5 років міст перебував у передаварійному стані.
Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео) Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео)
Найкращих спортсменів області обирали серед тих, хто впродовж цього та минулого років представляли Україну на міжнародній арені, виборовши першість на різноманітних змаганнях.
У ЛОДА назвали умову за якої Львівщина зможе покинути "червону" карантинну зону У ЛОДА назвали умову за якої Львівщина зможе покинути "червону" карантинну зону
Львівська область зможе вийти із червоної карантинної зони лише в тому випадку, якщо в регіоні спостерігатиметься збереження позитивної динаміки основних показників, а також зменшення госпіталізації та захворюваності серед населення.
Loading...
Load next