Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео)

Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео)
Найкращих спортсменів області обирали серед тих, хто впродовж цього та минулого років представляли Україну на міжнародній арені, виборовши першість на різноманітних змаганнях.

Борці, плавці, гімнасти, веслувальники та каратисти. Нині у Львові відзначили найкращих спортсменів-олімпійців області та їхніх тренерів за підсумками 2020 та 21 років. Усього – 14 людей. Щоправда прийти змогли не усі.

Зазвичай кращі спортсмени Львівщини яких Олімпійський комітет відзначає вони сьогодні навіть деяких не було, тому що вони боряться на міжнародних аренах виборюючи титул нашої сильної славної держави тому для них це дуже важливо, це для них такий стимул, мотивація, - повідомив голова федерації плавання Львівської області, Андріян Гутник.

Так, найкращим спортсменом Львівщини за підсумками травня цього року визнали Станіслава Горуну. 3 тижні тому українець виборов «золото» Чемпіонату Європи з карате у хорватському Поречі.

Це результат твоєї справи, твоєї спортивної праці і це визнання і приємно що не одному тобі потрібна ця медаль і перемога, ти розумієш що є люди які вболівають, які підтримують, які також радіють разом з тобою твоїм результатам, - розповів капітан української національної збірної з карате та заслужений майстер спорту міжнародного класу, Станіслав Горуна.

За свої досягнення спортсмени отримали незвичні філателістичні нагороди, а саме іменні поштові марки із власним зображенням. Також у межах заходу відбулось підписання угоди про подальше партнерство між Відділенням Національного олімпійського комітету України у Львівській області та обласною радою.

Меморандум це взаємодія і співпраця між НОК Львівщини і облрадою з метою популяризації здорового способу життя, олімпійських цінностей і всього доброго що дає нам спортивне життя і фізична культура, - наголосив голова ГО «Відділення НОК України у Львівській області», Юрій Турянський.

Основним завданням угоди про партнерство є розвиток масової фізичної культури та спорту у громадах області.

Це побудова інфраструктури спортивної, це проведення різних турнірів дружніх, товариських, різних іншого виду турнірів де б могли громади між собою спілкуватися, де б молодь могла бути активно залучена в спортивний процес, - заявила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Крім того меморандум передбачає просвітницькі тематичні уроки у школах Львівщини за участі відомих спортсменів.

  

Читайте також
Школярам Львівщини запропонували новий вид дозвілля - ігри народів світу (відео) Школярам Львівщини запропонували новий вид дозвілля - ігри народів світу (відео)
Це інше бачення перерв та уроків фізичного виховання у школах.
Баскетбольна команда «Львівська політехніка» вдома приймала БК «РІВНЕ-ОШВСМ» у 4 турі Вищої ліги (відео) Баскетбольна команда «Львівська політехніка» вдома приймала БК «РІВНЕ-ОШВСМ» у 4 турі Вищої ліги (відео)
Вісім ігор у цьому сезоні Вищої ліги, і один виграш. «Львівська Політехніка» щороку має одну і ту ж історію. Більше надій у клубу на Студентську та Молодіжну ліги.
На Львівщині через масові отруєння заборонили майонезні страви та заварні тістечка На Львівщині через масові отруєння заборонили майонезні страви та заварні тістечка
У Львівській області для того, щоб уникнути масових отруєнь в закладах харчування ввели певні обмеження.
Loading...
Load next