"Це не той рівень футболу": Шевченко прокоментував програш збірної України

"Це не той рівень футболу": Шевченко прокоментував програш збірної України
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку своїх підопічних та заявив, що це була найгірша гра на турнірі для наших гравців.

Шевченко на післяматчевій пресконференції прокоментував учорашній матч 3-го туру Євро-2020 між Україною та Австрією, який закінчився із рахунком 0:1. Внаслідок того, що українська команда програла, вона тепер ще й ризикує вилетіти з Європейського чемпіонату з футболу, повідомляє УАФ.

Але це не той рівень футболу, який ми хочемо демонструвати. Розчарування є, із таким рівнем, як у першому таймі, нам у плей-офф не було б чого робити, - зазначив Шевченко.

Тренер також повідомив, що у другому таймі були спроби щось змінити, й українські футболісти намагалися боротися за перемогу, однак  в матчі проти Австрії, Україна все ж таки зіграла погано: "Два поєдинки ми провели на хорошому рівні. Сьогодні - так, зіграли поганий матч".

Зокрема наставник "синьо-жовтих" прокоментував заміни в другому таймі: Віктора Циганков він замінив на Руслана Маліновського, а Марлос – на Миколу Шапаренка.

Ми замінили Маліновського, адже він не потрапив у гру, багато помилявся. Хотіли підсилити наш склад Циганковим. Випустили Марлоса, намагалися налагодити хоч якийсь контроль над грою. Але Австрія дуже добре пресингувала, суперник відчував, що фізично переважає нас. Заміни ні до чого не призвели, - повідомив тренер збірної.

Нагадаємо, що обидві збірні набрали по 3 очки після двох турів. Обидві команди обіграли Північну Македонію, але поступилися іншому своєму супернику - Нідерландам. За підсумками групового етапу на першому місці в турнірній таблиці квартету фінішували голландці (9 очок), на другому – австрійці (6), треті – українці (3). Замкнула таблицю групи Північна Македонія (0).

Читайте також
"Третій пропущений м'яч нас добив": Миколенко розповів про поразку на матчі з Англією "Третій пропущений м'яч нас добив": Миколенко розповів про поразку на матчі з Англією
Гравець збірної України Віталій Миколенко прокоментував психологічний стан після матчу та рівень підготовки англійців.
Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії
Сьогодні, 17 червня, о 16:00 збірна України поміряється своїми силами із футболістами з Північної Македонії. Зокрема, головний тренер українських футболістів визначився з основним складом гравців.
Рахунок 0:1: збірна України зазнала поразки на матчі із командою Австрії (відео) Рахунок 0:1: збірна України зазнала поразки на матчі із командою Австрії (відео)
У середині першого тайму австрієць Крістоф Баумгартнер забив переможний для своєї команди гол. Український голкіпер не зумів врятувати українські ворота після удару впритул.
Loading...
Load next