Ховалися від грози під деревом: блискавка вбила двох людей на Черкащині

Ховалися від грози під деревом: блискавка вбила двох людей на Черкащині
Удар блискавки призвів до загибелі двох людей, ще одну жінку довелось госпіталізувати до лікарні - медики врятували їй життя.

У Черкаській області в результаті сильного удару блискавки загинули дві особи - 23-річний чоловік та жінка віком близько 55 років. Ще одна постраждала жінка наразі перебуває в реанімації під наглядом лікарів. Про це повідомила у Facebook прессекретарка Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок. 

У селі Софіївка Черкаського району, за школою блискавка вдарила в дерево, під яким знаходилось троє людей. До місця події терміново виїхали три бригади екстренки, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що постраждала та загиблі відпочивали біля водойми та коли почалася сильна гроза – сховалися під дерево. Одна жінка та чоловік загинули на місці трагедії, а "46-річну жінку медики екстренки, після надання невідкладної допомоги" госпіталізували у місцеву лікарню. 

Від блискавки вона отримала електротравму, але залишалася у свідомості.

Читайте також
Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео) Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео)
На Кримському півострові в окупованій Росією Ялті через проливні дощі з берегів вийшла річка Водоспадна, утворивши потоп та заблокувавши усе місто.
У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео) У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)
Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
Loading...
Load next