Реклама наркотиків на стінах Львова: художник замальовує посилання на інтернет-сайти з продажу психотропів (відео)

Реклама наркотиків на стінах Львова: художник замальовує посилання на інтернет-сайти з продажу психотропів (відео)
На підстанціях "Львівобленерго" художник Андрій Буняк наносить мурали, щоб замалювати посилання на інтернет-сайти де продають заборонені наркотичні речовини.

Мурали замість реклами наркотиків. На міських підстанціях "Львівобленерго" художник Андрій Буняк наносить унікальні малюнки, щоб ліквідувати написи з посиланням на інтернет-сайти з продажу психотропів.

Наносимо певні мурали, які несуть в собі певну соціальну ідею. Не просто малюнок,  а кожен є по своєму цікавий. Щоб не просто замалювати, а щоб приносили барви місту й приносило так само якусь естетичну насолоду львів’янам також, - повідомив речник "Львівобленерго" Олександр Горгут.

Зокрема цей мурал на вулиці Стуса називається "Рівність" й несе в собі ідею боротьби зі стереотипами. Подібний проєкт реалізовувався й минулого року. Тоді малюнки нанесли на 6 підстанцій, цього року з’являться ще на 7-и. Активісти з протидії наркотикам у Львові, що нерідко виходять на рейди й замальовують рекламу дурману на будинках міста, розповідають: останнім часом все більше дітей стають заручниками наркозалежності.

Надіємося, що достукаємося до батьків, які зможуть більш якісніше контролювати своїх дітей, перевіряти їхні переписки, перевіряти їхні аканти в інтернеті. Та перевіряти їхній фізичний стан, - розповів активіст ВСГО "Рух протидії наркоманії та наркокорупції" у місті Львів Сергій Канюка.

Додамо, що лише минулого тижня у Львові затримали наркоторговця з чималою партією "товару". 

Зокрема 300 таблеток MDMA, майже 300 грамів РVP та 300 грамів "метамфетаміну". Загальна вартість вилученого на ринку становить близько півмільйона гривень, - заявила речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Тепер зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі. Активісти зазначають, що очікують новий наплив реклами з наркотиками на початок нового навчального року, тому закликають усіх небайдужих якщо не самостійно, то за допомогою поліції ліквідовувати подібні написи.

 

Читайте також
Правоохоронці викрили у Львові групу наркозбувачів Правоохоронці викрили у Львові групу наркозбувачів
Під час обшуків за місцем проживання підозрюваних поліцейські виявили та вилучили понад 600 нарковмісних таблеток та інших препаратів, обладнання для фасування тощо
Водій львівської маршрутки затримав чоловіка, що сів за кермо під наркотиками Водій львівської маршрутки затримав чоловіка, що сів за кермо під наркотиками
Один із водіїв львівської приміської маршрутки зупинив водія, який керував автомобілем під дією наркотичних засобів. Він заблокував автобусом рух авто та викликав поліцію.
Loading...
Load next