На Луганщині рейсовий автобус злетів у кювет: п'ятеро госпіталізованих (фото)

На Луганщині рейсовий автобус злетів у кювет: п'ятеро госпіталізованих (фото)
Внаслідок ДТП пасажири мікроавтобуса перелами переломи кінцівок та численні забиття.

У п'ятницю, 23 липня, на автодорозі Н-21 "Старобільськ - Луганськ - Хрустальний - Макіївка - Донецьк" трапилась аварія - 55-річний водій, який рухався у напрямку до Харкова з шістьма пасажирами - вилетів у кювет. Водій ймовірно перевищив швидкість та не впорався з керуванням, повідомляє пресслужба поліції у Луганській області.

Внаслідок ДТП пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Постраждалим на місці пригоди медиками та поліцейськими була надана допомога та п'ятеро з них були госпіталізовані до лікарні, - йдеться у повідомленні.

Наразі, проти водія автобуса Mercedes-Benz Sprinter, який і є винуватцем аварії відкрите кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального Кодексу України - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

 

Читайте також
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
Loading...
Load next