В Одесі через потужні зливи приватний будинок повис над прірвою (відео)

В Одесі через потужні зливи приватний будинок повис над прірвою (відео)
Через сильні зливи земля провалилась у катакомби. Власниця будинку змушена продовжувати жити над проваллям.

Через негоду в Одесі приватний будинок буквально повис над величезною прірвою. У наслідок сильної зливи земля провалилась у катакомби. Про це повідомляє 24 канал. 

Лідія власниця будинку розповіла про провалля у своєму дворі. Воно сягає 20 метрів у глибину та 20 метрів у ширину. Коли місто накрив страшний буревій, потоки води ринули до неї в город.

На відео видно, що паркан, дерева та все, що там росло, знищила стихія. За словами Лідії, раніше на місці провалля росли вишні та персики. Наразі город продовжує сунутись у провалля.

20 років тут стояв лежак, а тепер його знесло у море, – зазначає жінка.

 

Вона стверджує, що у 1950 – 1960-х роках на цій ділянці була велика катакомба. Мешканці бояться, що через декілька днів може провалитися і сам будинок. Власниця будинку із чоловіком змушені продовжувати жити над проваллям, адже піти їм більше нікуди.

Міська влада Одеси вже побувала на місці. Проте, коли саме приступлять до роботи - чиновники не уточнили, оскільки комунальники не встигають ліквідувати наслідки буревію, який наробив лиха по всьому місту.

Відео "24 канал".

 

Читайте також
Негода в Одесі: місто накрила потужна злива (відео) Негода в Одесі: місто накрила потужна злива (відео)
Вулиці Одеси заливає, а люди вважають за краще не виходити з дому по такій погоді.
Потужна злива в Одесі: негода затопила десятки центральних вулиць міста (відео) Потужна злива в Одесі: негода затопила десятки центральних вулиць міста (відео)
Після нічної зливи у місті розпочалися масштабні паводки, а також постраждала частина лінії електропередач. Також затопило Французький бульвар та вулицю Дерибасівську.
На півдні України після проливних дощів трапилось нашестя комарів (відео) На півдні України після проливних дощів трапилось нашестя комарів (відео)
У Криму та Одеській області трапився "апокаліпсис" з комарів. Проте, південні території України страждають не лише від нашестя комарів, а й також від павуків, яких побільшало після їхньої появи.
Loading...
Load next