Бійка між Тищенком та Леросом: нардепи прокоментували сутичку (відео)

Бійка між Тищенком та Леросом: нардепи прокоментували сутичку (відео)
Тищенко заступився за честь президента, якого не можна ображати. Лерос назвав Зеленського зі "слугами" мафією.

Сьогодні, 9 вересня, під час засідання Верховної Ради народний депутат депутат із фракції "Слуга народу" Микола Тищенко силою припинив виступ свого колеги Гео Лероса.

Микола Тищенко каже, що готовий понести відповідальність за бійку з позафракційним депутатом Гео Леросом, який у свою чергу не бачить в своїх словах образ на адресу президента.

Про це Тищенко та Лерос розповіли в кулуарах парламенту, цитує "Інтерфакс-Україна".

Справа в тому, що в парламенті дуже багато емоцій і різних енергій, скажімо так. Тому коли йому (Леросу) було з місця сказано: "Будь ласка, по темі", він взагалі не відчував відповідальності перед суспільством. Він продовжував ображати, матюкатися, лаятися, говорити брудні речі і саме на адресу гаранта нашої Конституції, - сказав Тищенко.

За словами Тищенка, фракція "Слуга народу" висловила свою точку зору щодо цієї ситуації і вважає, що Лерос повинен скласти мандат за свої дії.

У той же час, коментуючи заяву глави фракції Давида Арахамії про необхідність тимчасово відсторонити їх із Леросом від участі в засіданнях, Тищенко підкреслив, що готовий понести відповідальність за свою поведінку в парламенті, але "певні дії повинні застосовуватися до всіх, хто був на той час біля трибуни".

Політик зазначив, що представники монобільшості звернулися до регламентного комітету і з метою отримання роз'яснень щодо дій і висловлювань Лероса.

У своєму Telegram-каналі Тищенко заявив, що "парламентська трибуна - не місце для наклепу і поширення фейків", а також, що "нікому не дозволить ображати нашого президента і побратимів по парламенту".

Сам Лерос вважає, що в його словах не було образ на адресу президента. Крім того, він сказав, що не вважає за потрібне надавати цінність словами Арахамії, оскільки він виступив також не по темі питання, що розглядається. При цьому Лерос підкреслив, що "готовий абсолютно до всіх дій" у разі якщо регламентний комітет ухвалить відповідне рішення.

Весь період, коли мене виключили з фракції за публікацію матеріалу, пов'язаного з корупцією в оточенні Зеленського, постійно йде на мене пресинг, тиск, відкриття кримінальних справ, тому мене абсолютно не бентежить той факт, що мене можуть на певну кількість днів усунути від роботи Верховної Ради, - заявив Лерос

Нагадаємо, що нардеп Микола Тищенко напав і почав тягати по залі свого колегу Гео Лероса на засіданні Верховної Ради. Інцидент потрапив у трансляцію пленарного засідання у четвер. 

Лерос виступав з трибуни парламенту стосовно проваленої операції українських спецслужб з затримання "вагнерівців". Політик наголосив, що українцям цікаво знати, "хто з цієї парочки – пан Зеленський чи його секретарша Єрмак – злили цю спецоперацію".

Читайте також
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
"Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео) "Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео)
Депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко напав на Гео Лероса під час його виступу за трибуною у Верховній Раді. У своєму виступі екс "слуга народу", а тепер позафракційний депутат Лерос критикував президента Володимира Зеленського та його команду, у цей час до трибуни підбіг Микола Тищенко та почав виштовхувати Лероса з трибуни.
Штовханина Тищенка і Лероса у Раді: Регламентний комітет не покарав нардепів за бійку (відео) Штовханина Тищенка і Лероса у Раді: Регламентний комітет не покарав нардепів за бійку (відео)
Інцидент між Тищенком та Леросом трапився, коли виключений зі "Слуги народу" нардеп розповідав про необхідність ТСК відзвітувати про "зірвану спецоперацію щодо вагнерівців".
Loading...
Load next