Перша бійка після канікул у Раді: Тищенко напав на Лероса (відео)

Перша бійка після канікул у Раді: Тищенко напав на Лероса (відео)
Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко намагався стягнути з парламентської трибуни позафракційного депутата Гео Лероса.

Нардеп Микола Тищенко напав і почав тягати по залі свого колегу Гео Лероса на засіданні Верховної Ради. Інцидент потрапив у трансляцію пленарного засідання у четвер. 

Лерос виступав з трибуни парламенту стосовно проваленої операції українських спецслужб з затримання "вагнерівців". Політик наголосив, що українцям цікаво знати, "хто з цієї парочки – пан Зеленський чи його секретарша Єрмак – злили цю спецоперацію".

Пане Зеленський, ви можете скільки завгодно призначати своїх друзів, знайомих на керівні державні посади, але ви перетворюєте цю країну на мафію, на філіал мафії, - сказав нардеп

У цей момент до Лероса підскочив заступник голови фракції "Слуга народу" Тищенко, вирвав мікрофон з його рук і почав силою відтягувати від трибуни.

"Добре, що є такі люди як пан Тищенко..." - встиг відреагувати Лерос, але продовжити не зміг.

Потім між народними обранцями почалась штовханина, Лєрос намагався дати опір, але різниця у ваговій категорії була досить відчутна. 

Згодом навколо них зібралися інші депутати, намагаючись розтягти колег. Спікер Дмитро Разумков оголосив перерву на 15 хвилин.

Згодом Гео Лерос продовжив свій виступ.

Читайте також
"Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео) "Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео)
Депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко напав на Гео Лероса під час його виступу за трибуною у Верховній Раді. У своєму виступі екс "слуга народу", а тепер позафракційний депутат Лерос критикував президента Володимира Зеленського та його команду, у цей час до трибуни підбіг Микола Тищенко та почав виштовхувати Лероса з трибуни.
Бійка між Тищенком та Леросом: нардепи прокоментували сутичку (відео) Бійка між Тищенком та Леросом: нардепи прокоментували сутичку (відео)
Тищенко заступився за честь президента, якого не можна ображати. Лерос назвав Зеленського зі "слугами" мафією.
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
Loading...
Load next